Regisztráció

Az előregisztráció a konferencia hivatalos online adatbázisában lehetséges. Kérjük jelentkezzen mielőbb, hogy aktuális híreinkről tájékoztatni tudjuk Önt is! Ha rész szeretne venni a konferencián, kérjük regisztráljon online .

Részvételi díjak:

/a díjak bruttó értendőek, az ebédeket nem tartalmazzák/

  Korai díj
július 7 előtt
történő befizetés esetén

Késői díj
július 7 után
történő befizetés esetén
Résztvevő orvos 35 év feletti MGYT tag
(nyitófogadás és bankettvacsora a részvételi díjban)
32.000 Ft 42.000 Ft
Gyógyszerész
(nyitófogadás és bankettvacsora a részvételi díjban)
32.000 Ft 42.000 Ft
Résztvevő orvos 35 év feletti nem MGYT tag
(nyitófogadás és bankettvacsora a részvételi díjban)
39.000 Ft 53.000 Ft
Résztvevő orvos 35 év alatti MGYT tag
(nyitófogadás és bankettvacsora a részvételi díjban)
27.000 Ft 37.000 Ft 
Nem orvos diplomás szakember
(nyitófogadás és bankettvacsora a részvételi díjban)
27.000 Ft 37.000 Ft 
Résztvevő orvos 35 év alatti nem MGYT tag
(nyitófogadás és bankettvacsora a részvételi díjban)
32.000 Ft 45.000 Ft
Kiállítói részvétel
(a stand ára egy fő részvételét tartalmazza, nyitófogadás és bankettvacsora a részvételi díjban)
32.000 Ft 32.000 Ft
Kísérői részvétel
(nyitófogadás és bankettvacsora és a kávészünetek a részvételi díjban)
(A tudományos előadásokat nem látogathatja)
18.000 Ft 18.000 Ft
Egynapos részvétel
(az adott napi vacsora és a kávészünetek a részvételi díjban)
22.000 Ft 22.000 Ft

Tájékoztatjuk, hogy ezen a konferencián bankkártyás fizetés nem lehetséges!

Akkreditáció:

Az akkreditálás és a kreditpontok értékének meghatározása orvosok számára folyamatban van. A Nagygyűlés egy egységben kerül akkreditálásra, így az egynapos részvételi díjjal kreditet nem kaphat, csak mindhárom napra megváltott részvételi díjjal lehetséges.

Ebédek:

/a díjak bruttó értendőek, a regisztrációt követően az online adatbázisban a “Programok / ebédek” menüpontban rendelhetők meg/

Ebéd 1 napra: 5.800 Ft

(választható október 3-4-5-re)

 
Az online jelentkezés lezárult

További kérdéseivel, kéréseivel,
kérjük forduljon a Nagygyűlés titkárságához e-mailben.
 

Tájékoztatjuk, hogy ezen a konferencián bankkártyás fizetés nem lehetséges!

Határon túli magyar gyermekorvosok jelentkezése

 

A fizetés menete

Az előzetes fizetés történhet banki átutalással a következő számlaszámra:

Diamond Congress Kft.
Raiffeisen Bank Zrt.
Cím: H-1015 Budapest, Széna tér 1/a
12010154-00175156-00100004

A regisztráció, és a szállásfoglalás csak előzetes fizetéssel érvényesek. Ezen tételek fizetéséről cégünk írásos visszaigazolást és előlegszámlát küldünk. A konferencia végszámláját a helyszínen a regisztrációs pultnál adjuk át résztvevőinknek. Tájékoztatjuk, hogy ezen a konferencián bankkártyás fizetés nem lehetséges!

Részvételi feltételek, számlázási rend

A konferencián részt venni előzetes online regisztrációval lehetséges. Az online regisztráció alkalmával a résztvevők elfogadják az ezen a weboldalon meghirdetett jelentkezési és lemondási feltételeket, ezáltal írásos szerződés jön létre. A megrendelt szolgáltatásokról a Diamond Congress Kft. számlát állít ki.

A regisztráció alkalmával kérjük, a számlázási adatokat pontosan megadni. A hatályos rendelkezések értelmében a 100,000 Ft-ot meghaladó ÁFÁ-t tartalmazó számlának a vevő adószámát kötelező tartalmaznia, kérjük ennek megfelelően kiállítani a számlázási címet. Hivatalos számlát annak az intézetnek a nevére tudjuk kiállítani ahonnan a pénz beérkezett. Magánszemélytől érkező befizetés esetén a magánszemély nevére és címére kell a számlát kiállítani.

Amennyiben megrendelésszámot, PO számot, projektszámot vagy egyéb, a számlára egyedileg jellemző azonosítószámot kell feltüntetni a számlán, a szervezőknek ezt haladéktalanul jelezzék, mert számlakiállítás után a bizonylatokat módosítani nem áll módunkban.

A részvételi díjban szereplő étkezési költség illetve kulturális vagy társasági program (kávészünet, fogadás, bankett, stb.) minden esetben közvetített szolgáltatásként külön feltüntetésre kerül a számlán. Az SZJA tv 70§ (1) bekezdés alapján ez egyes meghatározott juttatásnak minősül a kifizetőnél, mely alapján ő köteles megfizetni az étkezést terhelő adókat. Ebben az esetben a kifizető szolgáltatást igénybe vevő cég/intézet. Ettől eltérni a törvényi szabályozás alapján nem lehet. Kérjük a pályázati pénzkeretekből részvételi díjat fizetőket, hogy előzetesen tájékozódjanak a pályázati kiírások feltételeiről, mert az étkezési költségek információja a számlán kötelező számlaelem ebben az esetben is. A részvételi díjak étkezési költségeket tartalmaznak, melynek értéke 22.350 Ft Bruttó ( Minimálbér 5%-a / nap)

Szállásköltség, amennyiben van ilyen megrendelés, szintén mint közvetített szolgáltatás kerül számlázásra. Az általános szerződési feltételeket lásd itt.

 

Lemondási feltételek

Lemondásokat kizárólag írásos formában fogadunk el. A regisztráció és szállásfoglalás 2019. szeptember 5. előtti lemondása esetén a visszatérítés 100%.

2019. szeptember 5. után érkezett lemondásokra a befizetett előleget nem áll módunkban visszafizetni!